Arhiv novic

Jul 12, 2017

Poljak Klemens Muranka preprečil slavje Slovencem


Kategorija: Novice
Celinski pokal v smučarskih skokih pod Šmarjetno goro je uspešno zaključen.
Tekmovanje je bilo izvedeno na visokem nivoju in ponovno smo dokazali da zmoremo organizirati tekmovanje takega kova kot je Celinski pokal, seveda pa stoji za tem veliko let izkušenj.


tekmo smo otvorili s spustom zastav po zaletišču


priznanja za najboljše

Skoke si je na skakalnico v Bauhenku pri šlo ogledat veliko število gledalcev, predvsem v petek se jih je zbralo okoli tisoč in imeli so kaj videti, dolge skoke in zanimivo tekmovnje, manjkala je samo pika na i zmaga Slovenca.
Mislimo da je prav, da se najprej zahvalimo tistim, ki so oogočili to tekmovanje pod okriljem FIS in organizacijo Smučarske Zveze Slovenije.
Zahvala vodstvu SK Triglav Kranj, vodji tekmovanja Tomažu Dežmanu in njegovi organizacijski ekipi, požrtvovalnim klubskim delavcem, ki so skrbeli za spremljevalni program, vodju skakalnice Ivu Zupanu in njegovi ekipi. Seveda je bilo tudi tokrat poskrbljeno da je bilo tekmovanje vidno neposredno prek sletnega portala, zato tudi posebna zahvala podjetju TeleHo z Urbanom Simčičem in njegovo ekipo na čelu, da je tekme po njihovih podatkih tudi preko spleta obiskalo več kot 10.000 gledalcev.

Na petkovi nočni tekni je zmago v žep pospravil Poljak Klemens Muranka, za njim zvrstilo kar pet Slovencev, 2. je bil Miran Zupančič, 3. Bor Pavlovčič, 4. Peter Prevc, 5. Rok Justin in 6. Andraž Pograjc. točke pa so osvojili še kot 10. Tilen Bartol, 15. Timi Zajc, 18. Nejc Dežman23. Žiga Jelar in 25. Tomaž Naglič. 


zmagovalni oder 7.7.2017 prva tekma

Na sobotni tekmi v lepem sončnem vremenu pa je ponovno slavil Poljak Klemens Muranka, na 2. stopničko je skočil Slovenec Rok Justin, 3. je bil z daljavo dneva Kevin Bickner (usa), 4. SCHMID Constantin (ger), 5. HOFFMANN Felix (ger), 6. mesto pa je osvojil ponovno Slovenec in sicer Timi Zajc, v točkah pa še kot 7. Tilen Bartol, 8. Miran Zupančič, 10. Bor Pavlovčič,12. Andraž Pograjc, 15. Rok Tarman, 22. Tomaž Naglič, 26. Nejc Dežman in 29. Žiga Jelar.

zmagovalni oder 8.7.2017 druga tekma


foto Branko FinžgarSobota Official Results (75.39 kb)
Nedelja 
Official Results (75.37 kb)

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.