Domov

Jul 15, 2017

Prva postaja Velike nagrade na Poljskem


Kategorija: Novice
Skakalnica v Poljski Wisli je bila prva postaja Poletne Velike nagrade.
V Wisli sta nastopila naš najbolj izkušen Robert Kranjec, ki je nastopil prvič po poškodbi lani in pa naš najtrofejnejši Peter Prevc.
Prva je bila na sporedu ekipna tekma za katero so Slovenijo zastopali : Robert KranjecPeter Prevc, Anže Lanišek in Miran Zupančič. Z osvojenimi 948,7 točkami so osvojili nehvaležno 4. mesto pa vendarle bili v igri tudi za stopničke, zmagali so Poljaki, 2. so bili Norvežani in 3. Nemci.

Na posamični tekmi ki je bila na sporedu dan kasneje pa sta oba osvojila točke, Peter Prevc (124,5 in 136m) je bil po prvi seriji 21., v drugi pa napredoval na 16., Robert Kranjec (135,5 in 125m) osvojil končno 18. mesto.


Robert Kranjec


Peter Prevc

foto Janez Zelnik


Official Results (218.94 kb) ekipno
Official Results (222.52 kb) posamično

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.