Arhiv novic

Aug 12, 2017

Katja in Silva uspešni na nemškem delu Alpskega pokala


Kategorija: Novice
Nemški del Alpskega pokala v Klingenthalu in Bischofsgruenu za dekleta sta se udeležili Katja Markuta in Silva Verbič. Obe sta dosegli najboljše izide v mednarodnem tekmovanju do sedaj.
Katja je v Klingenthalu obakrat odlično nastopila in pristala v deseterici, na prvi tekmi je bila 7., na drugi pa 8., Silva pa je bila na prvi tekmi 27., na drugi pa si je priskakala 12. mesto.
Silva je nastopila še v nordijski kombinaciji in si priskakala in pritekla skupno 8. mesto.
V Bischofsgruenu sta bili na prvi tekmi Katja 15. in Silva 25., na drugi je Silva osvojila 14. mesto, Katja pa je bila dsq, v nordijski kombinaciji pa je Silva zaključila tekmivanje na 9. mestu.

 Klingenthal Results Ladies JP 6.8.
Klingenthal Results Ladies JP 7.8.
Klingenthal kombinacija Results Ladies NC  7.8.
Bischofsgruin Results JP  11.8.
Bischofsgruin Results JP 12.8.
Bischofsgruin kombinacija Results NC 11.8.

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.