Domov

Aug 20, 2017

Žiga Jelar turnejo Beskidy Tour končal na 3.mestu


Kategorija: Novice
Na Polskem in Českem se nadaljuje Celinski Pokal imenovan "Beskidy Tour", na katerem pa še naprej zelo uspešno nastopata Žiga Jelar in Nejc Dežman. Še posebej Žiga Jelar kaže odlične predstave.
V Polskem Szczyrku je z osvojenimi 246,8 točke osvojil odlično 4. mesto, Nejc Dežman je prav tako osvojil točke, bil je 22.
Takoj naslednji dan tekme si sledijo vsak dan v Wisli je bil Žiga z daljavama 126,5 in 127m ponovno odličen 5., zmagal je reprezentančni kolega Miran Zupančič, Nejc pa je z skoki 122,5 in 124 metrov pristal na 25.mestu.Na zadnji postaji te turneje pa je Žiga Jelar s skokoma 98,5 in 95 metrov skočil do 7. mesta, Nejc Dežman je tokrat ostal brez točk.
Za piko na i dobrim rezultatom pa je Žiga Jelar turnejo Beskidy Tour končal na 3.mestu, čestitke tudi drugouverčenemu reprezentančnemu kolegu Miranu Zupančiču, zmagal je Poljak Klemens Muranka.Beskidy Tour
2.Miran Zupančič, 3.Žiga Jelar , trener Jure Šinkovec
foto FB Slovenia ski jumping b-team


foto NSJ

Szczyrk Official Results (337.98 kb)
Wisla Official Results (337.93 kb)
Frenstat pod Radhostem Official Results (220.44 kb)

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.