Domov

Sep 10, 2017

Matija Zelnik 4. in Neža Kejžar 5. v Kisovcu Pokal Cockta


Kategorija: Novice
V Kisovcu so se na "dežni" tekmi za Pokala Cockta merili dečki 14 in deklice 15let.
Matija Zelnik je med dečki do 14 let s skokoma 45,5 in 47m in osvojenimi 200,5 točke pristal tik za stopničkami na 4.mestu, Luka Bubulj je osvojil 11., Ožbej Gradišar 12., Mark Hafner 15., Luka Kenda 20., Klemen Pleško 26., eno točko pa je kot 30. ujel tudi Domen Markuta.Pri dekletih do 15 let pa si je Neža Kejžar s skokoma 45 in 45,5m in osvojenimi 183,9 točke priskakala 5. mesto, na tekmi je nastopila tudi Rebeka Trilar, ki pa je zaključila na 13. mestu.
 

foto Matej Kejžar

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.