Arhiv novic

Oct 8, 2017

Nejc Dežman vice državni prvak med člani


Kategorija: Novice
Najboljši Slovenski skakalci in skakakalke so se pomerili pri nas v Kranju na Državnem prvenstvu članov in članic. V lepem sončnem jesenskem vremenu se je zbralo tudi lepo število gledalcev, ki so videli lepo in zanimivo tekmovanje.Med člani je je poletni državni presenetljivo vendar zasluženo prvak postal Timi Zajc (SSK Ljubno BTC), odlično 2. stopničko si je priskakal domačin Nejc Dežman (SK Triglav), na 3. stopničko pa je stopil Tilen Bartol (SSK Sam Ihan), od naših se je med deseterico na 9.mesto uvrstil Peter Prevc, 14. je bil Robert Kranjec, 17. Žiga Jelar, točke pa je ujel še Aljaž Vodan z 29. mestom, nastopila sta še Nik Fabjan In Nejc Toporiš, ki pa sta ostala brez točk na 38. oziroma 39.mestu.


Državna prvakinja med članicami je postala Ema Klinec (SSK Alpina), 2.mesto je osvojila Nika Križnar (SSK Alpina), 3. pa Urša Bogataj (SSK Ilirija), nastopila so tudi naša tri dekleta Silva Verbič, Katja Markuta in Neža Kejžar in se zvrstile od 11.-13. mesta.
Državni naslov v mix ekipni tekmi je osvojila pričakovano ekipa SSK Alpina, 2. je bila ekipa SSK Ilirija1, 3. pa ekipa SK Zagorje, naša ekipa SK Triglav je osvojila 4.mesto, zanjo so nastopili Nejc Dežman, Žiga Jelar, Katja Markuta in Silva Verbič.Rezultati Člani
Rezultati Članice absolutno
Rezultati mix ekipno


Foto Branko Finžgar

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.