Arhiv novic

Sep 30, 2017

Matija Zelnik državni prvak med dečki 14let


Kategorija: Novice
V Velenju na novi skakalnici so se na prvem uradnem tekmovanju za državne naslove borili 14 in 15 letniki. Zelo dobro so odskakali naši tekmovalci saj smo dobili novega državnega prvaka in še ene stopničke v ekipni konkurenci.
Državni prvak med dečki do 14let za poletno sezono 2017 je postal Matija Zelnik SK Triglav, s skokoma 69 in 68metrov in osvojenimi 299,6točke, 2. mesto je osvojil Rok Masle iz Ilirije, 3. je bil Taj Ekart iz Mengša, odlično 4. mesto si je priskakal Luka Bubulj SK Triglav (61,5 in 63,5metra), ostali naši pa takole: 11.Urban Zajec, 14.Luka Kenda, 15.Tadej Bedenik, 23.Mark Hafner, točke za 29.mesto pa je osvojil še Tim Globočnik.


državni prvak dečki 14let Matija Zelnik


državno prvenstvo dečki 14let 1.Matija Zelnik, 4.Luka Bubulj

Ekipa SK Triglav1 v postavi Matija Zelnik, Luka Bubulj, Mark Hafner in Urban Zajec je osvojila odlično 3.mesto z osvojenimi 1010,9 točke, državni prvaki so postali Zagorjani 1102,4točke, na drugo stopničko pa je stopila ekipa iz Tržiča 1034,3 točke, naša druga ekipa v postavi Tadej Bedenik, Luka Kenda, Tim Globočnik in Nika Prevc je osvojila 11.mesto.


naši bronasti Matija Zelnik, Luka Bubulj, Mark Hafner in Urban Zajec


državno prvenstvo ekipno SK Triglav1 3.

Med deklicami do 15let je 1.mesto osvojila Tia Kodrnja (NSK Toper Celje), 2. je bila Ana Jereb (SSK Alpina), 3.Špela Mastnak (SD Vizore), s skokoma 54 in 50 metrov je 5.mesto osvojila najboljša od naših Nika Prevc (SK Triglav), Neža Kejžar je pristala na 8. mestu.


Nika Prevc 5.

Rezultati DP dečki14
Rezultati DP dečki15
Rezultati DP deklice15
Rezultati DP ekipno15


foto Maja Rožman

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.