Arhiv novic

Oct 8, 2017

Eno 2. in tri 3. mesta na vikendu polno državnih prvenstev tudi v mlajših kategorijah


Kategorija: Novice
Ta vikend se je zraven članov, članic, mladincev do 16 in mladink do 18let zvrstilo še nekaj državnih prvenstev v mlajših kategorijah.
Tako so se naši najmlajši cicibani in cicibanke do 9let v soboto pomerili v Krškem. Med cicibani je bil 3. najboljši v državi Nejc Orel, 8. je bil Jaka Pavec, 32.Jakob Osenk in 43.Matej Erjavec.
Med cicibankami pa je prav tako na 3. stopnički pristala Kaja Zupan, tik za njo na 4. mesto pa Maša Likozar.
V Mostecu pa so se v nedeljo za državne naslove merili 12 in 13letniki v kombinaciji. Tadej Bedenik si je med dečki do 13let priskakal in pritekel vice državni naslov, Urban Zajec je bil 5., Tim Globočnik 16. in Maks Rakovec 24.
Med dekleti pa se je z 3. stopničko izkazala Nika Prevc, Aurelia Hartman je bila 8., Gaja Peterka, Neja Jović in Maja Kovačič pa so se razvrstile od 14. do 16. mesta.

Rezultati DP cicibani9
Rezultati DP cicibanke9
Rezultati DP NK dečki12
Rezultati DP NK dečki13
Rezultati DP NK deklice13

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.