Domov

Jan 21, 2018

Iz Oberstdorfa Slovenci z srebrno ekipno medaljo


Kategorija: Novice
Tudi s Svetovnega prvenstva v Oberstdorfu v poletih se naši "ORLI" vračajo z medaljo, na ekipni tekmi so postali Svetovni podprvaki, naslov so skoraj suvereno osvojili Norvežani.
Za Slovensko srebrno ekipo so nastopili Peter in Domen Prevc, Jernej Damjan in Anže Semenič.
Official Results (315.53 kb) Ekipno


foto FIS SKI

Na posamični tekmi Petru Prevcu ni uspelo obraniti naslova iz Kulma izpred dveh let, je pa tudi tokrat izvrstno nastopil saj je osvojil 6. mesto, svetovni prvak je postal Norvežan - Daniel Andre Tande, klubske barve je na prvenstvu zastopal še Domen Prevc, na svojem prvem SP v smučarskih poletih je osvojil 21.mesto. V Obestdorf je odpotoval tudi Žiga Jelar, ki pa priložnosti po trening skokih za tekmovanje ni dobil.
Official Results (330.92 kb)


foto SLOSKI

Svoj kamenček v mozaik uspeha, smo dodali tudi navijači, doma pred zasloni ali pa na samem prizorišču, tam smo bili med številnimi Slovenskimi navijači tudi člani in pa starši otrok našega kluba, ki smo glasno podpirali naše "Orle"  ob njihovimi nastopi.ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.