Domov

Jan 21, 2018

Fis za fante in COC pokal za dekleta v Planici


Kategorija: Novice
V polni Planici kar se tekmovanj in prireditev tiče, so nastopili tudi skakalci in skakalke.
Skakalci so se v soboto in nedeljo borili za točke FIS pokala, na sobotni tekmi je bil najboljši "triglavan" Cene Prevc na 8., Aljaž Vodan in Mark Hafnar pa sta prav tako osvojila točke za 20. in 21. mesto. V nedeljo pa našim fantom v "vetrovni loteriji" žal ni uspelo skočiti med dobitnike točk, pa vendarle med 84 nastopajočimi osvojili; Aljaž Vodan 31., Nejc Toporiš 33., Cene Prevc 43. in Mark Hafnar pa 45. mesto.
Na Celinskem pokalu pa je klubske barve zastopala Katja Markuta in na nedeljski tekmi osvojila prvo točko v tem tekmovanju, kar pa ji omogoča, da nastopi tudi v svetovnem pokalu.
Čestitke

Official Results (78.51 kb)FIS sobota
Official Results (78.58 kb)FIS nedelja
Official Results (62.29 kb)COC sobota
Official Results (78.51 kb)COC nedelja

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.