Domov

Jan 20, 2018

COC Erzerum - Nejc Dežman dvakrat med deseterico


Kategorija: Novice
V Turškem Erzerumu so v enem dnevu uspeli izpeljati kar dve tekmi, saj jim je prejšnje dni nagajalo vreme. V COC pokalu še naprej uspešno nastopa Nejc Dežman, saj je osvojil 7. in pa 5. mesto, forma pa se dviguje tudi Robertu Kranjcu z osvojenim 17. in pa 16. mestom. Obema želimo čim prejšnjo vrnitev v svetovni pokal.
Official Results (65.75 kb) prva tekma
Official Results (65.81 kb) druga tekma

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.