Domov

Jan 28, 2018

COC - Robert Kranjec dvakrat najboljši v Sapporu


Kategorija: Novice
V Sapporu so bile na sporedu tri tekme za Celinski pokal. Prva tekma je bila na mali napravi, ker je ponagajal veter. Na skakalnici Miyanomori kot se imenuje manjša naprava je zmagal Robert Kranjec, vodilni je bil že po prvi seriji uspeh je dopolnil Nejc Dežman, ki je pristal tik za stopničkami na 4.mestu, po prvi seriji so se mu celo obetale stopničke.
Official Results (65.19 kb)


1.Robert Kranjec, 4.Nejc Dežman

Druga tekma se našima fantoma ni izšla po načrtih, Nejcu se skok v prvi seriji ni posrečil in je ostal izven finala, Robiju pa je kazalo dobro, saj je bil ponovno blizu stopničk po prvi seriji, pa bil v drugi diskvalificiran in končal na 28. mestu.
Official Results (66.96 kb)

Tretja tekma pa je prinesla dvojno Slovensko zmago, in zato sta bila zaslužna naša fanta, 1. stopnička je pripadla Robertu Kranjcu, desetinko za njim pa je zaostal 2. stopnički Nejc Dežman, ki je v tej periodi tekem Celinskega pokala priskakal dodatno kvoto in ga bomo lahko gledali ponovno v Svetovnem pokalu
Official Results (66.52 kb)


1.Robert Kranjec, 2.Nejc Dežman

Čestitke obema in se vidimo v Evropi


ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.