Domov

Jan 28, 2018

Prvič ena novička tudi iz ženskega dela Svetovnega pokala


Kategorija: Novice
Na Ljubnem so gostili tako kot vsako leto tekmo za Svetovni pokal za dekleta. Tako kar je za fante Planica je za dekleta Ljubno, kjer se vsako leto zbere največ navijačev v ženskem delu Svetovnega pokala. 
Katja Markuta si je prvič skozi tekme FIS in Celinskega pokala priskakala možnost, da nastopi tudi v Svetovnem pokalu. Ni se ji uspelo prebiti skozi sito kvalifikacij, pa vendarle je za vsakega tekmovalca ali tekmovalko en večji mejnik, nastopiti skupaj z najboljšimi tekmovalkami na svetu. V kvalifikacijah je osvojila 42. in 48. mesto, verjamemo pa, da bo naslednjič ko dobi priložnost že stopila korak višje. V ljubnem smo jo podpirali tudi glasni navijači.


ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.