Domov

Jan 27, 2018

Pokal Cockta Gorenja Sava - Cicibani-ke 9let


Kategorija: NoviceV nič kaj zimskih razmerah smo v Kranju na Gorenji Savi vseeno uspeli pripraviti skakalnico, da so se naši najmlajši "orliči" in "orlice" lahko pomerili za Pokal Cockta.
Med Cicibani 9let je zmagal član domačega kluba SK Triglav Kranj - Nejc Orel, na drugo stopničko je stopil Patrik Amon iz Ilirije, na tretji stopnički pa je stal Anže Bantan iz Zagorja, od naših cicibanov je 10. mesto Jakob Osenk, 21. je bil Jaka Berdajs, 25.Tian Tušek,39. Svit Poljanec, 45.Matej Erjavec in 53.Tai Kopač.
Med cicibankami 9let pa je zmago osvojila Mia Ingolič iz Ilirije, na drugi stopnički je stala Ula Vodlan iz Zagorja, tretjo stopničko pa si je priskakala "triglavanka" Kaja Zupan, prav tako domačinka Maša Likozar je bila 5.
 

                                                              čestitke
Rezultati Cicibani9
Rezultati Cicibanke9

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.