Domov

Jan 28, 2018

Nika Prevc, Neža Kejžar in Matija Zelnik državni podprvaki v nordijski kombinaciji 14-15let


Kategorija: Novice
V Sebenjah in na Pokljuki so se na Državnem prvenstvu v nordijski kombinaciji in tudi za točke Pokala Cockta merili 14 in 15 letniki.
Kot je že v naslovu omenjeno so zelo uspešno nastopili tudi naši tekmovalci. V kategoriji dečkov do 14 let je Matija Zelnik osvojil 2. mesto, na katerega je napredoval iz 4. po skokih, Luka Kenda je bil 11., Gregor kadivec 14. točke pa so osvojili tudi Klemen Iglič, Markuta Domen, Tevž Tičar, Jošt Juvan, Matija Arnež, Luka Bubulj in Ožbej Gradišar.


Matija Zelnik državni podprvak v nordijski kombinaciji dečki14


Nika Prevc 2. na Državnem prvenstvu v nordijko kombinaciji deklice14

Med dekleti sta prav tako 2. mesto in naziv vice prvakinje osvojili Nika Prevc med 14 in Neža Kejžar med 15 letnicami, med katerimi je na 3. stopničko stopila Maja Kovačič, 4. mesto pa je osvojila Rebeka Trilar.
Med dečki do 15let pa je bil najboljši od "triglavanov" Jakob Megušar na 6., Urban Zajec je bil 8., Klemen Pleško 9., Tim Globočnik 14., Žan Resnik 15., Maks Rakovec 16., Jorg Sodnik 19., Tjaš Borovnica 20. in Gašper Tolar 21.

Za točke Pokala Cockta je bila najbolje uvrščena med dekleti do 14let Nika Prevc na 2. mestu, med dekleti do 15let je Neža kejžar stopila na 3. stopničko, Maja Kovačič in Rebeka Triler sta bili 5. in 6., Matija Zelnik je bil v kategoriji dečkov do 14 let 9., Med točkami so bili še Luka Bubulj na 16., Ožbej Gradišar je bil 22. in 29. Gregor Kadivec.
Med 15 letniki pa so točke osvojili Jakob Megušar kot 20. Žan Resnik 22., Urban Zajec 26., Maks Rakovec 27. in Klemen Pleško na 29.mestu. 


Čestitke vsem nastopajočim predvsem pa tekmovalcem na stopničkah državnega prvenstva

Rezultati DP NK dečki14
Rezultati DP NK dečki15
Rezultati DP NK dekleta14
Rezultati DP NK dekleta 15
Rezultati Cockta D14
Rezultati Cockta D15
Rezultati Cockta DE14
Rezultati Cockta DE15

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.