Domov

Jan 31, 2018

Regijski pokal Cockta Žiri dečki/deklice 10-13let


Kategorija: Novice
Danes se je v Žireh odvijala tekma gorenjske regije. Tekma je potekala tako na 29 meterski skakalnici, kot tudi na 35 meterski skakalnici.
Na manjši skakalnici je bil v kategoriji dečkov do 10 let na 5. mestu najboljši Triglavan Matjaž Pleško. V kategoriji dečkov do 11 leta je bil najboljši Patrik Zazvonil prav tako na 5. mestu.
Pri deklicah do 10. leta starosti je bila najboljša Triglavanka na 4. mestu Tia Malovrh, do 11. leta pa z 2. mestom Brina Sušnik.
Na večji skakalnici je bil pri dečkih do 12. leta starosti najboljši predstavnik našega kluba na 5. mestu Gregor Kadivec.
V kategoriji dečkov do 13. let je za zmago poskrbel Tadej Bedenik. Enak uspeh kot Tadeju je uspel tudi Niki Prevc v kategoriji deklic do 13. leta in Maji Kovačič v kategoriji deklic do 12. leta starosti.
čestitke vsem nastopajočim

Rezultati D10
Rezultati DE10
Rezultati D11
Rezultati D12
Rezultati DE12
Rezultati D13
Rezultati DE13

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.