Domov

Feb 1, 2018

Regijski pokal Cockta - Gorenja Sava Cicibani in Cicibanke 9let


Kategorija: Novice


Na belem jezičku na Gorenji Savi smo gostili še tekmo za Pokal Cockta -
Gorenjska regija cicibani in cicibanke do 9 let na skakalnici K14.

Med cicibani je 2.mesto osvojil domačin Nejc Orel, zmaga je pripadla Mengšanu Jaki Pernetu, 3. mesto pa je osvojil Nik Rekar iz Žirovske Alpine, tik za stopničlkami je pristal prav tako domačin Jaka Berdaj, 5.Matej Erjavec, 7.Jakob Osenk, 11. Svit Poljanec, 13.Luka Golež, 14. Nejc Slapnik, 16.Tian Tušek, 22.Edo Tušek in 24.Tai Kopač.
Rezultati C9Med cicibankami pa je zmago slavila pripadnica domačega kluba SK Triglav Kranj Kaja Zupan, 2. je bila prav tako domačinka Maša Likozar, 3. mesto pa je osvojila Zarja Kopač SSK Alpina, Lana Muhvič je osvojila 6. mesto
Rezultati CI9


Čestitke

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.