Domov

Feb 4, 2018

Kandersteg - Mladinsko svetovno prvenstvo


Kategorija: Novice
Na mladinskem svetovnem prvenstvu sta nastopila dva naša člana Domen Prevc in Silva Verbič. Domen je v posamični konkurenci skokov zasedel 10.mesto, najboljši Slovenec je bil Žak Mogel na 8. mestu. Domen je nastopil še v dveh ekipnih tekmah, med mladinci, za ekipo so nastopili še Bor Pavlovčič, Žak Mogel in Aljaž Osterc, pristali pa so tik za stopničkami na 4. mestu. V mešani ekipi pa si je skupaj z Žakom Mogelom in še dvema dekletoma Katro Komar in Jernejo Brecl priskakal 5. mesto.
Silva Verbič  pa je nastopila v nordijski kombinaciji, prvič v svoji karieri, priskakala in pritekla pa si je 16. mesto.
Čestitke našim dvema, seveda pa tudi ostali Slovenski odpravi, Vid Vrhovnik je postal mladinski svetovni prvak v kombinaciji, Nika Križnar in Ema Klinec dvojna zmaga med dekleti, ekipno pa so dekleta prav tako zasedle prestol.

Official Results (451.09 kb) mladinci solo
Official Results (638.31 kb) ekipno mladinci
Official Results (639.31 kb) ekipno mešane ekipe
Official Results (241.66 kb) nordijska kombinacija dekleta

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.