Domov

Feb 4, 2018

COC - Robert Kranjec 4. na prvi tekmi v Planici


Kategorija: Novice
V Planici na Blovdkovi velikanki so se nadaljevale tekme za Celinski pokal. Prejšnji teden so se skozi kvalifikacije prebili Aljaž Vodan, Cene Prevc za nedeljsko tekmo, Robert Kranjec pa je imel nastop zagotovljen, žal je spodletelo Marku Hafnarju.
Na sobotni tekmi se je od Triglavanov najbolj odrezal Robert Kranjec z 4. mestom, na katerega pa se je prebil iz 8. po prvi seriji, točko je za 30. mesto ujel še Aljaž Vodan, po prvi seriji je bil 24., v drugo pa bil žal diskvalificiran, zmagal je suvereno Anže Lanišek.
Official Results (66.72 kb)Na današnji tekmi pa smo imeli tri predstavnike, najboljši je bil Robert Kranjec na 20. mestu, 22. je bil Cene Prevc, tik za dobitniki točk pa je tokrat zaključil Aljaž Vodan. Čestitke našim tekmovalcem in pa seveda tudi Anžetu Lanišku za drugo zaporedno zmago in Juriju Tepešu za 2. mesto na današnji tekmi.
Official Results (66.42 kb)

Zraven skokov so se za točke Celinskega pokala merili tudi kombinatorci, med katerimi je klub zastopal Gašper Polajnar, ki je tekmovanje zaključil na 34. mestu

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.