Domov

Feb 4, 2018

COC - Robert Kranjec 4. na prvi tekmi v Planici


Kategorija: Novice
V Planici na Blovdkovi velikanki so se nadaljevale tekme za Celinski pokal. Prejšnji teden so se skozi kvalifikacije prebili Aljaž Vodan, Cene Prevc za nedeljsko tekmo, Robert Kranjec pa je imel nastop zagotovljen, žal je spodletelo Marku Hafnarju.
Na sobotni tekmi se je od Triglavanov najbolj odrezal Robert Kranjec z 4. mestom, na katerega pa se je prebil iz 8. po prvi seriji, točko je za 30. mesto ujel še Aljaž Vodan, po prvi seriji je bil 24., v drugo pa bil žal diskvalificiran, zmagal je suvereno Anže Lanišek.
Official Results (66.72 kb)Na današnji tekmi pa smo imeli tri predstavnike, najboljši je bil Robert Kranjec na 20. mestu, 22. je bil Cene Prevc, tik za dobitniki točk pa je tokrat zaključil Aljaž Vodan. Čestitke našim tekmovalcem in pa seveda tudi Anžetu Lanišku za drugo zaporedno zmago in Juriju Tepešu za 2. mesto na današnji tekmi.
Official Results (66.42 kb)

Zraven skokov so se za točke Celinskega pokala merili tudi kombinatorci, med katerimi je klub zastopal Gašper Polajnar, ki je tekmovanje zaključil na 34. mestu

ŠOLA SKOKOV


NOVICE

Dec 15, 2017
Sobota 10.2.2018, Bauhenk - skakalnica HS109
Državno prvenstvo NK / mladinci 16 in Mladinke 18let
Pokal Cockta / mladinci 16 in mladinke 16 in 18 let

Sreda 21.2.2018, Bauhenk - skakalnica HS109
Pokal Cockta / Mladinci 18 in 20let, člani, članice

obota 10.3.2018, Gorenja Sava - skakalnica HS55
Ekipni šprint NK / Dečki do15let


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
 Jun 9, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBAPOVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.