Domov

Feb 4, 2018

V Willingenu Nejc Dežman najboljši Slovenec na 9. mestu


Kategorija: Novice
Zadnja postaja Svetovnega pokala pred olimpijskimi igrami je bil Nemški Willingen.
Skozi sito petkovih kvalifikacij se je prebilo vseh sedem Slovencev, med njimi tudi trije Triglavani, kot 16. Nejc Dežman, 24. Peter Prevc in 35. Žiga Jelar.
Qualification Results (312.85 kb)


foto GEPA
Najboljšo uvrstitev je dosegel povratnik v Svetovni pokal Nejc Dežman z 9. mestom na nedeljski tekmi, po prvi seriji je bil celo 4., sobotno tekmo je Nejc končal na 22. mestu. Peter Prevc je obe preizkušnji končal na 20. mestu, v soboto je nazadoval iz prve serije, ko je bil 15., v nedeljo pa napredoval iz 28. mesta, žal se med točke ni vpisal Žiga Jelar, v soboto je končal na 40., v nedeljo pa na 32. mestu.
V skupnem seštevku Svetovnega pokala je Peter Prevc 17. z osvojenimi 282 točkami, Nejc Dežman 36. z 44 točkami, 39. Žiga Jelar z 36 točkami in Domen Prevc 41., osvojil pa je 31 točk.
Official Results (327.36 kb)sobota
Official Results (327.3 kb)nedelja


Nejc Dežman foto GEPA

Sedaj se začenjajo Olimpijske Igre, Slovenske barve bo zastopalo pet skakalcev.
Pesti bomo lahko držali za Jerneja Damjana, Anžeta Semeniča, Tilna Bartola, Timija Zajca še posebej pa za "našega" Petra Prevca.


Slovenija SKI Team

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.