Domov

Feb 19, 2018

Peter Prevc najboljši Slovenski posameznik na OI v Južni Koreji


Kategorija: Novice
Zaključile so se olimpijske igre za smučarje skakalce. V Južno Korejo je Slovenske in pa seveda tudi klubske barve zastopal med petimi reprezentanti tudi Peter Prevc, ki je bil tudi najboljši posameznik med Slovenci. Tokrat se ni izšlo za medaljo, pa vendarle v slogu letošnje sezone odlične uvrstitve.


foto FIS SKI

Na srednji skakalnici po prvi seriji ni imel sreče z vetrom saj je moral kar trikrat zapustiti štartno rampo, skok se mu je ponesrečil in zasedal je "šele" 24. mesto, v drugo pa pokazal kam spada in z tretjim rezultatom finalne serije napredoval na 12. mesto.
Official Results (130.87 kb) srednja skakalnica


foto FIS SKI

Na večji napravi je po prvi seriji zasedal 8. z skokom 134 metrov in ne prevelikim zaostankom za medaljo, v drugo pa smo vsi upali da se mu posreči najboljši skok vendar je z doseženimi 127,5 metri na koncu osvojil vseeno odlično 10. mesto.
Official Results (154.13 kb) velika skakalnica


foto FB Peter Prevc

Bil je tudi najboljši od Slovencev na ekipni tekmi, skupaj z Jernejem Damjanom, Tilnom Bartolom in Anžetom Semeničem so ponovili mesto iz prejšnje olimpijade v Sočiju. Prve tri nacije, ki prevladujejo že v pokalu narodov so bile že po prvi seriji nedosegljivi, naši fantje pa so se z  Avstrijci borili za "leseno kolajno" 4. mesto, vedar so bili severni sosedje na koncu za malenkost boljši in naši so končali na 5. mestu. Peter je opravil, kot je sam dejal dva dobra skoka, kar pa ni zadostovalo, da bi se ekipa Slovenije prebila do stopničk.

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.