Domov

Feb 21, 2018

Pokal Cockta v Kranju za mladince 18-20 ter člane in članice


Kategorija: Novice
V Kranju na skakalnici pod Šmarjetno goro smo gostili tekmovanje za Pokal Cockta mladinci 18,20 ter pa člani in članice.

Kranjska lepotica pod leflektorji

Mesta za podelitev med člani so bila skoraj vsa zapolnjena z našimi tekmovalci, dvojno zmago sta dosegla Žiga Jelar in Cene Prevc, na 5. in 6. mestou pa sta končala Aljaž Vodan in Nik Fabjan, na 3. stopničko pa je skočil Matevž Samec iz Ljubnega, Matjaž Kumerdej je osvojil 15.mesto.
Rezultati člani

najboljši člani

V barvah Ljubno BTC so bile obarvane stopničke med mladinci18, zmagal je Žak Mogel, 2.Jan Bombek in 3.Medard Brezovnik, med našimi je bil najboljši 9.Nejc Toporiš, 10.Mark Hafnar, 11.Urban Remic in 14.Gašper Polajnar.
Rezultati mladinci18

mladinci18
 
Zmaga med mladinci20 je odšla v Planico z Borom Pavlovčičem, 2. mesto je osvojil Aljaž Osterc iz Velenja, 3. pa Blaž pavlič iz SSK Mislinja, naša dva Jošt Sušnik in Kristjan Lesnik za osvojila 9. in 10. mesto.
Rezultati mldinci20

mladinci20

Med članicami pa je zmagala Nika Križnar iz Žirovske Alpine, iz katere prihaja tudi drugo uvrščena Ema Klinec, na 3. stopničko pa je stopila Jerneja Brecl iz Velenja, edina naša predstavnica Katja Markuta je končala na 8. mestu.
Rezultati članice

članice

foto Branko Finžgar


ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.