Domov

Feb 25, 2018

12-13 letniki za SKTriglav Kranj priskakali kar tri Državne naslove


Kategorija: Novice

Zelo lep uspeh 12-13 letnikov na Državnem Prvenstvu na Ljubnem ob Savinji.
 V Kranj so priskakali in pritekli kar tri Državne naslove.
Naslova Državnih prvakov sta se razveselila D13 Tadej Bedenik in DE13 Nika Prevc v skokih, zmage pa sta dosegla tudi za pokal cockta v nordijski kombinaciji.
Prav tako so Triglavani postali tudi Državni prvaki v ekipni konkurenci v postavi Tadej Bedenik, Nika Prevc, Urban Zajec in Gregor KadivecV kategoriji D12 je 6. mesto osvojil Gregor Kadivec, 8.Ažbe Remic, 22.Matija Arnež, točke pa je z 24. mestom osvojil tudi Jorg Sodnik.
Rezultati D12


Med DE12 si je 3. stopničko priskakala Maja Kovačič
 Rezultati DE12


Državna prvakinja med deklicami do 13let Nika Prevc, Gaja Peterka je osvojila 8. mesto
Rezultati DE13


Državni prvak med dečki do 13let Tadej Bedenik, Urban Zajec 12., Klemen Pleško 19., točke pa sta si priskakala še Tim Globočnik in Maks Rakovec z 24. in 25. mestom
Rezultati D13


Nika Prevc zmagala pokal cockta v kombinaciji deklic do 13let, uspeh je dopolnila Maja Kovačič s 3., 5. mesto je osvojila Gaja Peterka.
Rezultati NK DE13


V kategoriji nordijske kobinacije dečkov do 12let je tik za stopničkami končal Gregor Kadivec, od 11. do 15. mesta so se zvrstili Jorg Sodnik, Matija Arnež, Tjaš Borovnica, Tevž Tičar in Ažbe Remic.
 Rezultati NK DP D12


V kombinaciji pakala cockta dečkov do 13let sta dvojno zmago dosegla Tadej Bedenik, 2. stopničko pa si je priskakal in pritekel Urban Zajec, 6. mesto je dosegel Klemen Pleško, 8. Tim Globočnik, 12. in 13. mesto pa sta osvojila maks Rakovec in Gašper Tolar.
Rezultati NK D13


Naslednji dan so se 13letniki pomerili še na ekipni tekmi na kateri pa so si priskakali Državni naslov Tadej Bedenik, Nika Prevc, Urban Zajec in Gregor Kadivec ki  so nastopali za prvo ekipo SK Triglav Kranj, drugi dve ekipi sta osvojili 12. in 13. mesto
Rezultati DP ekipno13


Čestitke vsem nastopajočim

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.