Domov

Feb 25, 2018

Na Celinskem pokalu v Klingenthalu Nejc Dežman 4.


Kategorija: Novice
Na COC v Nemškem Klingenthalu je v vetrovni loteriji Nejc Dežman sobotno tekmo končal tik za stopničkami na 4. mestu, Žiga Jelar in Robert Kranjec sta osvojila 19. in 20. mesto.
Na nedeljski tekmi je se je najbolje odrezal Robert Kranjec z 17., v drugi seriji je napredoval za devet mest, Nejc Dežman je bil 19., Žigi Jelarju pa veter ni dovolil do točk, osvojil je 34. mesto 
Official Results (132.23 kb)sobota
Official Results (132.14 kb) nedelja

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.