Domov

Feb 25, 2018

OPA igre mladih v Planici


Kategorija: Novice
Na Igrah evropske mladine, ki se je ta vikend odvijala v Planici je nastopilo tudi pet tekmovalcev našega kluba. V dopoldanskem času so tekmovanja potekala na 80 metrski skakalnici. Med dekleti letnika 2001/2002 je Katja Markuta osvojila 13., njena klubska kolegica Silva Verbič je bila 16. Med dekleti v mlajši kategoriji je nastopila Neža Kejžar, osvojila je 17.mesto.
Kombinatorci so imeli tekaški del v popoldansem času, med starejšimi dekleti je Silva Verbič končala na 5., med mlajšimi dekleti pa si je Neža Kejžar priskakala in pritekla 13. mesto. Imeli smo člana tudi med mlajšo kategorijo mladincev v kateri pa je po svojih zmožnostih in v močni konkurenci nastopil Matija Zelnik, osvojil je 30. mesto.
Pod reflektorji pa so na skakalni HS102 v skokih nastopili še starejša kategorija mladincov letnika 2001/2002, Mark Hafnar je v samo eni izpeljani seriji osvojil 12. mesto z daljavo 91 metrov in žal z težavami v izteku.
Na nedeljskih tekmah so naši nastopili tudi med ekipami, Katja Markuta je nastopila v tretji ekipi z doseženim 10. mestom, Neža Kejžar je bila z četrto ekipo z 13., Mark Hafnar pa je med mladinci nastopil v drugi ekipi Slovenije, osvojila so 5. mesto, dostopničk sta zmanjkali dobri dve točki.
Na ekipni tekmi v kombinaciji sta nastopila Silva Verbič in Matija Zelnik. Silva se je z ekipo uvrstila na 4. mesto, Matija pa je z četrto ekipo osvojil 16. mesto.

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.