Domov

Feb 27, 2018

Cockta-Bauhenk med člani najboljši Aljaž Vodan


Kategorija: Novice
Za točke pokala Cockta so se v torek merili mladinci 16,18,20 , mladinke 16,18., ter pa člani.

V kategoriji mladink do 16 leta je Silva Verbič osvojila 3. mesto. (fotoMarjan Zupančič)3. Katja Markuta v kategoriji mladink do 18 leta starosti (foto Marjan Zupančič)

Pri mladincih do 16 leta je 2 mesto osvojil Mark Hafnar, najboljši Triglavan v kategoriji mladincev do 18. leta starosti je bil z 8. mestom Nejc Toporiš, Urban Remic je bil 12., Gašper Polajnar 14, točke pa je ujel še Gal Hafner z 27. mestom. V kategoriji mladincev do 20 leta je bil najboljši od naših Kristjan Lesnik z 7. mestom, Jošt Sušnik je bil 10.


(foto Marjan Zupančič)V kategoriji članov pa je zmago slavil Aljaž Vodan, na 3. mestu pa je klubski uspeh dopolnil Cene Prevc, Nik Fabjan pa je tekmo končal na 6. mestu.

Nordijski kombinatorci (M18) so se pomerili na državnem prvenstvu, odlično 3. mesto je osvojil Gašper Polajnar, Gal Hafner je bil 11.

Rezultati M16
Rezultati M18
Rezultati M20
Rezultati ML16
Rezultati ML18
Rezultati člani
Rezultati DP NK M18

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.