Domov

Feb 28, 2018

Državno prvenstvo 14-15letnikov v Kranju na Gorenji Savi


Kategorija: Novice
V pravih zimskih razmerah, saj je bila teperatura krepko pod -10 smo v sredo gostili najboljše v državi med 14 in 15 letniki.


odlično pripravljene skakalnice na Gorenji Savi


Za največji uspeh SKTriglav Kranj na tekmi je poskrbela Nika Prevc z osvojitvijo Državne prvakinje med deklicami do 14let, 2. mesto je osvojila Ana Jereb (SSK Alpina), 3.mesto pa je pripadlo Karin Peklaj (SD Dolomiti).
Rezultati DE14


Na 2. stopničko je med dekleti do 15let skočila domačinka Neža Kejžar, državna prvakinja je postala Špela Mastnak (SD Vizore), 3. mesto pa je osvojila Lara Logar (SK Zagorje), Triglavanki Gaja Peterka in Rebeka Trilar sta osvojili 9. in 10. mesto.
Rezultati DE15V kategoriji dečkov do 14 let je državni prvak postal Taj Ekart (SSK Mengeš), 2. je bil Rok Masle (SSK Ilirija), 3. mesto pa je osvojil Lovro Peitl (SK Zagorje), od domačih tekmovalcev se je najbolj izkazal Matija Zelnik na 5. mestu, Tadej Bedenik je končal tik za njim na 6., Luka Bubulj je bil 13., Luka Kenda 23., točke pa je z 25. mestom osvojil tudi Ožbej Gradišar.
Rezultati D14Med dečki do 15let je državni prvak postal Domen Cof (SK Logatec), 2. Taras Tratnik (SK Zagorje, 3. Lenart Presečnik (SSK Ljubno BTC), med Triglavani so točke osvojili Urban Zajec kot 23., od 26. do 30. mesta pa so se razvrstili  Jakob Megušar, Ažbe Remic, Maks Rakovec, Tim Globočnik in Žan Resnik.
Rezultati D15Med ekipami pa je postala Državni prvak ekipa SK Zagorje, na 2. stopničko je stopila prva ekipa SSK Ilirija, na 3. pa ekipa NSK Tržič FMG, naša prva ekipa SK Triglav1 v postavi Matija Zelnik, Tadej Bedenik, Luka Bubulj ij Luka Kenda je osvojila 6. mesto, naša druga ekipa je osvojila 9. mesto
Rezultati DP ekipno


Čestitke vsem nastopajočim in seveda tudi vsem , ki ste pripomogli da je tekma potekala nemoteno in Branetu Finžgarju z ekipo, da je bila skakalnica pripravljena državnemu prvenstvu primerno.

foto Branko Finžgar

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.