Domov

Mar 3, 2018

Za točke Cockta od 15-20 let ter člani v Planici


Kategorija: Novice
Danes se je v Planici odvijala tekma za pokal Cockta v kategorijah D15, M16,18,20, ML16 in 18 ter pa članov v skokih in kombinaciji. Na tekmah je uspešno nastopilo kar nekaj naših tekmovalcov. 


Med člani sta dva naša stala na stopničkah, 2. mesto je pripadlo Cenetu Prevcu, 3. pa Aljažu Vodanu, 7. je bil Nik Fabjan, 14.Jošt Sušnik, 16.Kristjan Lesnik, 19.Urban Remic in 23.Matjaž Kumerdej.
Rezultati članiMed mladinci do 16 let je Mark Hafnar stal na 3. mestu, Matija Zelnik je bil 20., Luka Bubulj 27. točko pa je za 30. mesto ujel še Ožbej Grdišar.
Rezultati M16


2. mesto je med mladinkami dosegla katja Markuta


Med mladinkami do 16let je Silva Vebič zaključila tik za stopničkami na 4. mestu, Neža Kejžar je bila 7.

V kategoriji mladincov do 18 je bil najboljši naš Nejc toporiš na 9. mestu, 11. je bil Gašper Polajnar, 27. mesto pa je osvojil Gal Hafner. Edini naš predstavnik med mladinci do 20 let je bil Martin Iglič, osvojil je 12. mesto. Jakob Megušar in Žan resnik sta nasopila med dečki do 15 lest, osvojila pa sta 23. in 25. mesto.

čestitke vsem za osvojena mesta

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.