Arhiv novic

Mar 4, 2018

Državno prvenstvo mladincev in mladink do 16let v Planici


Kategorija: Novice
V Planici so se za Državne naslove pomerili še mladinci in mladinke do 16 let. Silvi Verbič je v kategoriji mladink uspelo skočiti med najboljše tri s skokoma 83,5 in 82,5 metra, Neža Kejžar je osvojila 8. mesto.
Rezultati mladinke16

foto Marjan Zupančič

Med mladinci pa je drugi malo slabši skok preprečil Marku Hafnarju, da bi se prav tako veselil stopničk, tako se je z skokoma 98 in 91 metrov moral zadovoljiti s 4. mestom. V kategoriji v kateri nimamo prav veliko tekmovalcev so nastopili še iz mlajših kategorij, Matija Zelnik je osvojil 37., Gal Hafner 45., Luka Bubulj 46., Mark Hafner 47., Jakob Megušar, Ožbej Gradišar, Žan Resnik in Luka Kenda pa so se razvrstili od 49.-52. mesta.
Rezultati mladinci16

foto Marjan Zupančič

Na sporedu je bila tudi ekipna tekma, na kateri pa je naša prva ekipa SKTriglav1 v postavi Mark Hafnar, Matija Zelnik, Gal Hafner in Luka Bubulj osvojila 8. mesto, druga ekipa pa je bila 11.
Rezultati ekipno

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.