Arhiv novic

Mar 18, 2018

Za konec RawAir turneje naši proti vrhu


Kategorija: Novice
Najboljše rezultate so na norveški RAWAIR turneji so slovenski orli pokazali tam kjer se najbolj počutijo, na letalnici v Vikersundu. Na ekipni sobotni tekmi so zraven naših dveh Petra in pa Domna Prevca leteli še Jernej Damjan in Tilen Bartol in zaostali le za Norvežani in Poljaki. 
Na nedeljski posamični tekmi je pet Slovencev osvojilo točke, med njimi tudi vsi trije naši. Zablestel je Domen Prevc, ki je z poletoma 229 in 239,5 metra poletel tik za stopničke na 4. mesto. Tudi Peter Prevc je po slabšem prvem poletu v drugo z daljavo 232.5 metra ponovno dokazal da spada med najboljše letalce, osvojil je 14. mesto, po prvi seriji je bil 26. Nekaj točk je za 28. mesto ujel tudi Nejc Dežman. 
Official Results (300.39 kb) ekipno
Official Results (302.49 kb) posamično

Domen Prevc - foto FIS SKI

RawAIR turneja se je pičela v Oslu, na sporedu sta bili ekipna in posamična tekma, na ekipni tekmi sta nastopila Peter Prevc in Nejc Dežma in skupaj še z Jernejem Damjanom in Tilnom Bartolom so na koncu osvojili 6. mesto. Na nedeljski tekmi, katero je ponovno krojil veter se jima ni uspelo prebiti v finale in med dobitnike točk, Nejc Dežman je bil 36., Peter pa je ravno v prvi seriji prikazal najslabši skok v tem vikendu in zaključil na 46. mestu. Peter je kazal dobro formo na naslednjih dveh postajah turneje, saj se je na obeh uvrstil med deseterico, v Lillehammerju je bil 7., Trondheimu pa 8., točke je v Lillehammerju za 28. mesto osvojil tudi Nejc Dežman. 
Official Results (296.98 kb) Oslo ekipno
Official Results (306.6 kb) Oslo posamično
Official Results (302.63 kb) Lillehammer
Official Results (298.22 kb) trondheim

Peter Prevc - foto FIS SKI

Nejc Dežman - foto FIS SKI

V skupnem seštevku norveške turneje je bil najboljši Slovenec Peter Prevc na 9. mestu, Nejc Dežman je bil skupno 26., Domen Prevc, nastopal je le v Vikersundu pa je osvojil 44.mesto
RAW AIR Tournament (294 kb) skupni seštevek turneje

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.