Arhiv novic

Mar 11, 2018

Zaključek Alpskega pokala v francoskem Chaux-Neuve


Kategorija: Novice

Ta vikend se je s tekmami v Francoskem Chaux-neuve zaključil Alpski pokal. Na tekmah so iz našega kluba nastopili med dekleti Katja Markuta, Silva Verbič, Neža Kejžar in med fanti Mark Hafnar.
Fantje so nastopili na večji napravi HS118, na prvi tekmi je Mark osvojil 24., na drugi pa 37. mesto.
Dekleta pa so se pomerila na skakalnici HS60, Katja je bila 27. in 15., Silva Verbič 16. in 22., Neža Kejžar pa 38. na drugi tekmi pa žal bila diskvalificirana.
Silva in Neža sta nastopili tudi v kombinaciji, Silva je osvojila 6. in 8. mesto, Neža pa je prvo tekmo končala na 15. mestu.
Med fanti je Mark skupno nastopil na 7/13 tekem in z osvojenimi 83 točkami osvojil skupno 32. mesto, na 24. mestu je zaključil Domen Prevc, ki je nastopil samo na domačih tekmah v Kranju, točke pa je v letošnji sezoni osvojil tudi Nejc Toporiš.
Silva 12/16 je med dekleti v skupnem seštevku zaključila z 124 točkami na 26., Katja 6/16 z 122 točkami 27., Neži pa letos do točk še ni uspelo priti.
V skupnem seštevku kombinacije pa je Silva Verbič z osvojenimi 410 točkami sezono zaključila na 6. mestu, Neža Kejžar je bila skupno v prvi njeni sezoni 25.

Čestitke tudi vsem ostalim Slovenskim fantom in dekletom, saj so Slovenci v pokalu narodov zmagali, Slovenke pa so osvojile 2. mesto.

ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.