Domov

Jun 4, 2018

Dan SK Triglav Kranj na Joštu


Kategorija: Novice
Prvi ponedeljek v juniju je bil Jošt nad Kranjem ponovno v modri barvi.
Kar okoli dvesto se nas je tokrat zbralo na že tradicionalnem dnevu SK Triglav Kranj na Joštu.
V veselje nam je bilo, da so se nam na pohodu na Jošta pridružili tudi najboljši smučarski letalec na svetu Robert Kranjec, mladinski svetovni prvak Nejc Dežman, eden najboljših mladih upov Domen Prevc, ki je ravno na ta dan slavil tudi rojstni dan in v ta namen dobil tudi torto, ni pa manjkal tudi dobitnik dveh velikih kristalnih globusov Primož Peterka.
Za gastronomsko ponudbo se je ponovno izkazal najemnik doma na Joštu Matjaž Sedej, za glasbeno popestritev pa je skrbel Tomo Jurak.
Podelili smo priznanja desetim najbolšim članom in petim najboljšim članicam v klubu, diplome pa so prejeli prav vsi tekmovalci, ki so osvojili vsaj točko na Pokalu Cockta. 
S simboličnim priznanjem smo se zahvalili tudi tekmovalcem ki so prenehali z aktivnim tekmovanjem.


ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.