Domov

Jul 8, 2018

Otvoritev poletne sezone s tekmama Celinskega pokala v Kranju


Kategorija: Novice
V soboto in nedeljo se je uradno pričela nova sezona v smučarskih skokih, že tradicionalno se prve tekme odvijajo v Kranju. Tekmi Celinskega pokala se je tudi letos prišlo ogledat veliko število gledalcev. Prenos je bilo mogoče spremljati tudi na internetu preko Live Streama in na televiziji Šport TV, produkcijo pa je omogočilo podjetje
Ponovno smo se izkazali kot dober organizator, kar pa nam seveda nebi uspelo brez prizadevnih klubskih prostovoljcev in pa seveda donatorjem in sponzorjem ki so vsak po svoje pripomogli da smo tekmovanje izpeljali na visoki ravni. 

                                               


Sobotno prvo tekmo v novi sezoni je z zmago otvoril Švicar Killian Peier, z daljavama 103 in 105 metrov je za dve točki ugnal Evgenya Klimova iz Rusije (107,5 in 104,5 m), po prvi seriji je  vodil, 3. mesto pa je osvojil Felix Hoffmann (100 in 101,5m) iz Nemčije. Najboljši Slovenec je bil Anze Semenič na 5. mestu, do stopničk pa mu zmanjkale samo štiri desetinke. Točke je osvojilo še pet Slovencev. Klubske barve SK Triglav so na tekmi zastopali trije, Domen Prevc je osvojil 25. mesto, skoka Nejca Dezmana in Nika Fabjana pa nista zadostovala za finalno serijo.
Official Results (66.91 kb) sobota 7.7Nedeljsko tekmo je še bolj prepričljivo, v obeh serijah je bil najboljši (109,5 in 109m) dobil Killian Peier iz Švice, prv tako kot na sobotni tekmi 2. je bil Rus Evgeny Klimov (109,5 in 107m), 3. mesto pa je osvojil Stefan Huber iz Avstrije (109 in 101 m). Tokrat je bil najboljši od Slovencev Tomaz Naglič na 5., takoj za njim pa se je zvrstil Timi Zajc, med točkami še pet Slovencev, med njimi tudi triglavan Domen Prevc na 21. mestu.
Official Results (67.26 kb) nedelja 8.7.

Fotografije so prišle izpod rok Branka Finzgarja

Čestitke vsem Slovenskim skakalcem za rezultate, pa čeprav jim tokrat do stopničk ni uspelo priti, sezona se je šele dobro začela in tekmovalci so še v pripravljalnih fazah, prepričani pa smo, da če ze ne na naslednjih poletnih, pa sigurno pozimi pokazejo, da Slovenci sodimo v sam vrh.
ŠOLA SKOKOV


NOVICE


Jun 12, 2017


Welcome to Kranj, the centre of sports competitions. Here is some useful information for competitors at sporting events and their fans who visit us here. We prepared some ideas on how to spend your free time exploring the historic town.
http://www.visitkranj.com/en/
welcome-to-kranj-the-centre-of-sports-competitions


Za tekmovalce in obiskovalce športnih prireditev v Kranju smo pripravili koristne informacije o mestu. Ponujamo tudi nekaj idej za preživljanje časa, ki vam bo ostal na voljo za raziskovanje historičnega mesta. Vse informacije najdete tu:
http://www.visitkranj.com/sl/
dobrodosli-v-kranju-centru-sportnih-tekmovanj


 


Jun 11, 2017
PETER PREVC
 V svoji rekordni sezoni 2015/2016 pobral vse kar se je dalo
je pa tudi prvi zemljan ki je preletel 250 metrov
 NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI KLUBA


Add some images first for Slideshow:4


POVEZAVE


PIŠKOTKI

Direktiva EU zahteva, da vas obvestimo, da naša stran uporablja le en lasten začasen piškotek. Piškotki so majhne datoteke, ki se nalagajo na vaš računalnik. Naš piškotek ni zlonameren, omogoča nam, da se uredniki naše spletne strani lahko prijavimo v administracijo spletne strani in stran urejamo.