PRIDRUŽI SE NAM

Bi rad(-a) skočil(-a) tudi ti?

VPIS je možen kadarkoli med letom. Starostnih omejitev načeloma ni, je pa zagotovo bolj primerno začeti mlajši. Največ otrok začenja med 6. in 9. letom starosti.

TRENINGI za najmlajše in začetnike so ob torkih in četrtkih v Skakalnem centru Gorenja Sava (smer Besnica). Več o treningih si preberite tukaj.

OPREMA za smučarske skoke (skakalne smuči, skakalni čevlji in skakalni dres) je dostopna v klubu in zanjo ni treba odšteti dodatnih sredstev – zajeta je v ceno mesečnega prispevka staršev. V klubu je na razpolago tudi oprema za smučarski tek (tekaške smuči in čevlji).

FINANČNI PRISPEVEK: Prvi mesec ima vsak brezplačno vadbo, da se lahko preizkusi in ugotovi, kakšno je vzdušje v našem klubu. Nato pa za prvih 6 mesecev prispevek znaša 30 EUR/mesec. Znesek mesečnega prispevka je možno nadomestiti tudi z delom v klubu.

KONTAKT:
Anže Brankovič, profesionalni trener za delo z mladimi

  • brankovic.anze@gmail.com
  • 041 790 219

Z veseljem pričakujemo vaša vprašanja oziroma dan našega snidenja.

Dodatna vprašanja nam lahko pošljete tudi preko kontaktnega obrazca.

VEČ INFORMACIJ

TRENINGI

Raznolika vadba prinaša širok obseg športnih znanj, saj treningi poleg smučarskih skokov vključujejo gimnastične, atletske, akrobatske prvine, razne igre, vaje ravnotežja in predvsem koordinacije. Treningi vsebujejo tudi enote smučarskega teka in rolanja.

Začetki na skakalnici so postopni in prilagojeni posamezniku. Začenja se z opremo za alpsko smučanje in na improvizirani skakalnici. Ko se doseže določena stabilnost, se preide na skakalno opremo.

Poleg vseh športnih znanj se otroke tudi vzgaja, navaja na red, skrbnost in odgovornost. Pozitivna stran smučarskih skokov je tudi ta, da se šport odvija na prostem, v naravi, na svežem zraku.

Kljub temu da so smučarski skoki individualen šport, je ekipni duh zelo močno prisoten. Čutiti je pristno povezanost, medsebojno pomoč in sodelovanje med otroci različnih starosti in tudi med ostalimi člani kluba.