PRIDRUŽI SE NAM

Bi rad/a skočil/a tudi ti?

Vpis je možen kadarkoli med letom. Finančni prispevek je sprejemljiv.

Prvi mesec ima vsak brezplačno vadbo, da se lahko preizkusi in ugotovi kakšno je vzdušje v našem klubu. Naprej vadnina znaša 30 EUR/mesec za prvih 6 mesecev. Znesek vadnine je možno kompenzirati tudi z delom v klubu. Starostnih omejitev načeloma ni, je pa zagotovo bolj primerno začeti mlajši. Največ otrok začenja med 6. in 9. letom.

Treningi se večinoma odvijajo na prostem, kjer spoznavamo različne športe in rekvizite, se tako raznovrstno razvijamo in učimo različnih veščin in gibov.

KONTAKT:
ANŽE BRANKOVIČ, profesionalni trener za delo z mladimi

  • brankovic.anze@gmail.com
  • 041 790 219

Z veseljem pričakujemo vaša vprašanja oz. dan našega snidenja.

AKTIVNE POČITNICE

Termini

Aktivne počitnice 1: 27.6. do 1.7.22 (od 8:00 do 16:00) – brezplačno popoldne 16:00 do 17:30 –  50 EUR
Aktivne počitnice 2: 5.8. do 19.8.22 in  22.8. do 26.8. 22 (od 8:00 do 12:00) – 50 EUR
Aktivne počitnice 3: 22.8. do 26.8. 22 (8:00 do 16:00) – 50 eur
Aktivne sobote: 7.5., 21.5., 28.5. in 11.6.22 – 5 EUR/dan (8:00 do 12:00)

Dodatna vprašanja nam lahko pošljete tudi preko kontaktnega obrazca.

VEČ INFORMACIJ

TRENINGI

Treningi za najmlajše in začetnike so v torek in četrtek ob 17:00 v skakalnem centru na Gorenji Savi (smer Besnica).

Vsebina treningov je zelo pestra. Od gimnastičnih, atletskih, akrobatskih prvin, do raznih iger, vaj ravnotežja in predvsem koordinacije, treningi pa vključujejo tudi enote smučarskega teka in rolanja.

Raznolika vadba prinaša širok spekter športnih znanj in ne samo smučarskih skokov. Poleg vseh športnih znanj se otroke tudi vzgaja, navaja na red, skrbnosti in odgovornost. Pozitivna stran smučarskih skokov je tudi ta, da se šport odvija na prostem, v naravi, na svežem zraku. Kljub temu, da je to šport posameznikov, pa je kolektivni, ekipni duh zelo močno prisoten. Povezanost, medsebojna pomoč, sodelovanje med otroci različnih starosti in tudi med ostalimi člani kluba je pristna in bogata.

Začetki na skakalnici so postopni in za posameznike lahko različni. Začenja se z opremo za alpsko smučanje in na improvizirani skakalnici. Ko se doseže določena stabilnost, se presedla na skakalno opremo.

V zimskem času se tedensko prireja tekmovanja za najmlajše z alpskimi smučmi na improvizirani skakalnici. Poleg tega pa potekajo tudi šolska tekmovanja.

OPREMA

Vsa oprema za smučarske skoke (skakalne smuči, skakalni čevlji in skakalni dres) je dostopna v klubu in za njo ni potrebno odšteti dodatnih sredstev. Vse je zajeto v ceno vadnine. V klubu je prav tako na razpolago oprema za smučarski tek (tekaške smuči in čevlji).