DELOVNE URE

Delovne ure staršev niso obvezne, a brez sodelovanja staršev ne moremo izvesti tekem, pozimi pa tudi treningov ne.

Vrednost ene delovne ure je 4 evre. Za fizična dela (na primer urejanje skakalnic pozimi – štamfanje, kidanje …) je vrednost ure višja in sicer 1,5 redne ure.
Ko se zbere dovolj ur za celotni znesek mesečnega prispevka staršev, se za tisti mesec položnica ne izda.

KAKO LAHKO POMAGATE (IN NABIRATE URE)?

  • Pozimi je potrebna pomoč štamfačev na skakalnici tako za pripravo treningov, kot tudi za izvedbo tekem;
  • pomoč pri vzdrževanju objektov in skakalnic (čiščenje, druga obrtniška dela …);
  • pomoč pri izvedbi tekem je nujna, saj brez vas tekem ni mogoče izvesti (pomoč v pisarni, merilci, štarterja, oseba v izteku, šank, napovedovalec, redar, pozimi štamfači – več o tem: Službe na tekmah);
  • pomoč pri prevozih otrok na treninge in tekme (v dogovoru s trenerji);
  • če imate še kakšna druga znanja in/ali zmožnosti, ste vedno dobrodošli.

Informacije o opravljenih urah za posameznega otroka poročajo vodje tekmovanj (pokal Argeta, alpski pokal, celinski pokal …) oziroma trenerji (klubske tekme, delovne akcije, prevozi …) na klubskih sestankih. Tam se podatek o urah potrdi in zavede v zapisnik.

Na osnovi informacij o opravljenih urah, ki so navedene v zapisnikih sestankov kluba, Marjana Mastnjak vodi evidenco ur. Računovodkinji sporoča, kdaj je položnica za posameznega otroka »oddelana«.

Če ste v obdobju, za katerega ste plačali polletni prispevek, opravili dovolj ur za celotni mesečni znesek položnice, te za prvi mesec po izteku polletnega obdobja ne boste prejeli.

Primer: Vaš mesečni prispevek znaša 50 evrov. Vnaprej ste plačali polletni prispevek (180 evrov) za mesece maj, junij, julij, avgust, september, oktober. V tem obdobju pa ste opravili toliko ur, da zadoščajo za celotni mesečni prispevek (50 evrov). Torej položnice za plačilo novembrskega prispevka ne boste prejeli.

KONTAKT za vprašanja v zvezi z opravljenimi urami:
Marjana Mastnjak
marjana.mastnjak@gmail.com